Kjære ungdomskoleelev!

Har du lyst til å begynne på Røyken vgs når du er ferdig med 10.klasse? Kanskje du er nysgjerrig på hvordan det er å være elev her?

Velkommen til oss!

Åpen dag
Hver vår arrangerer vi en åpen dag for deg som går i 9.klasse. 

På høsten får du komme tilbake under to praksisdager som 10.klassing. Dette er en fin mulighet for deg til å bli kjent med skolen vår. Åpen dag blir arrangert onsdag 1.april og torsdag 2.april 2020  

 

Praksisdager

Hver høst arrangerer vi praksisdager for deg som går i 10.klasse.  Praksisdager 2019 ble arrangert 11.-14. novemberNye datoer for 2020 kommer her snart. 

Her er litt viktig informasjon du trenger før besøket:

  • Oppmøte i skolens aula 09:00 alle dager
  • Avslutning: 14:00 alle dagene
  • Vår kantine holder åpent hele dagen hvis du ønsker å kjøpe mat og drikke.

Hver vår arrangerer vi en åpen dag for deg som går i 9.klasse. På høsten får du komme tilbake under to praksisdager som 10.klassing. Dette er en fin mulighet for deg til å bli kjent med skolen vår.

 

Faget Utdanningsvalg i ungdomsskolen sikter på å gjøre det lettere for deg å ta gode valg om utdanning og yrke. I Utdanningsvalg-timene får du erfaring med innhold, oppgaver og arbeidsmåter i ulike utdanningsprogram i videregående opplæring og aktuelle yrker. Ved å komme på besøk til oss, får du et innblikk i de ulike utdanningsprogrammene og får jobbe litt praktisk og dermed få en smakebit av hvordan det er å være elev på Røyken vgs.

Les gjerne om oss og de utdanningstilbudene vi tilbyr. Vi håper du får fine dager, og gleder oss til å møte deg!

Velkommen!

 

Guider


Publisert 13. september 2012, oppdatert 14. april 2020.