FrokostTorsdag

Hver torsdag morgen mellom 08:30- 09:30 inviterer vi til FrokostTorsdag på Karrieresenteret!

Ønsker du noen å spise frokost sammen med, eller kanskje har du ønsker om å bli litt bedre kjent med andre elever? Dette spørsmålet er gått ut til skolens elever.

FrokostTorsdag er et nyoppstartet tilbud som går ut på at elevene får frokost og kan sitte sammen og spise og snakke med flere elever og ansatte på skolen.  Det er skolens miljøarbeidere og NAV-konsulent som har startet prosjektet.

«Det blir litt til underveis, men tanken er at vi innimellom vil ha noe informasjon om hva de ulike temaer som f.eks helsesøster og Nav kan bistå med», sier Torild Rogne, Miljøarbeider. Tilbudet er åpent for alle elever som ønsker det.

Publisert 22. oktober 2019, oppdatert 1. november 2019.