Skolebiblioteket

Velkommen til skolens bibliotek

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com

Skolebiblioteket er med på å skape et godt miljø ved vår skole. Det brukes flittig, både til undervisning og i elevenes fritimer.

Vi har et bredt utvalg av skjønn – og faglitteratur, tidsskrifter, magasiner og aviser. Vi har også tegneserier, bildebøker, film, spill og noe musikk. Utlån kan gjøres ved selvbetjening med hjelp av skolebeviset. Spør så hjelper vi deg. 

Det er mange som bruker arbeidsplassene i biblioteket for gruppearbeid. Hvis man trenger ro for å arbeide kan man bruke en stille lesesal med plass for 20 elever. Det er også muligheter for å koble av med å spille spill eller lese aviser i “sofakroken”. 

Følg oss på  "Biblioteket på Røyken vgs"

Kontaktinformasjon 
Elever og ansatte på skolen kan ta kontakt med oss gjennom meldingssystemet på It’s eller på mail.


Har du innkjøpsforslag? Send dem til biblioteket eller til Rigmor på e-post: rigmor...@bfk.no 

Websøk 
Du kan søke i bibliotekets katalog på internett. Klikk her på: Websøk så finner du alle bøker, filmer, lydbøker og annet som du kan låne fra biblioteket. 

It’s learning 
Biblioteket har et eget fag på It’s learning – faget heter “Bibliotekstjenesten" og alle elever og ansatte har tilgang til faget. Her finner du tips om bruk av nettkilder, hjelp til særemne og mye annet. 

Ustyr 
Det finnes to datamaskiner som kan brukes for søk i bibliotekets egen samling og en PC som brukes av elevene til selvbetjent utlån. Her finnes også en kombinert kopimaskin/printer/skanner.

Publisert 13. september 2012, oppdatert 6. juni 2017.