Vestfossen Kunstlaboratorium

1KDA (Kunst, design og arkitektur) har vært på besøk ved Vestfossen Kunstlaboratorium i regi av DKS. (Den kulturelle skolesekken)

Elevene fikk omvisning i utstillingen «KUBATANA» som viste samtidskunst av Afrikanske kunstnere.

Etter omvisningen skulle elevene i 1KDA selv være kunstnere ved å ta utgangspunkt i et kunstverk eller flere og bruke mobilkamera sitt som arbeidsredskap. Her stod elevene helt fritt til hvordan de ønsket å bearbeide fotografiene i en bilderedigeringsapp og lage et narrativ (lage sin egen tolkning). De skulle også gi sitt bilde en tittel og laste det opp på Vestfossens egne Facebook side.

Mange spennende resultater ble det, og vi hadde et flott og annerledes besøk ved Vestfossen Kunstlaboratorium.

Publisert 24. september 2019, oppdatert 24. september 2019.