Plan for uke 20

Klasser kommer til skolen etter planen nedenfor. Ut over oppmøtet på skolen, vil opplæringen foregå digitalt som tidligere.

Mandag 11.5

• Digital undervisning som vanlig. Elevene møter ikke på skolen.
  • Elektro Vg2/3 møter som avtalt.
  • 2BYA i praksis.

Tirsdag 12.5

• Fagdag på skolen for Engelsk Vg1 SF, Fremmedspråk Vg2 SF, Naturfag påbygg etter timeplanen. Oversikt over rom kommer fra faglærer.
  • Norsk Vg3 har opplegg digitalt

Onsdag 13.5

• Kun Vg3 elever (alle utdanningsprogram) kommer til skolen i henhold til timeplan. Det vil komme nærmere beskjed om rom fra faglærer.

Torsdag 14.5

• Kun Vg2 elever (alle utdanningsprogram) kommer til skolen i henhold til timeplan. Det vil komme nærmere beskjed om rom fra faglærer.

Fredag 15.5

• Kun Vg1 elever (alle utdanningsprogram) kommer til skolen i henhold til timeplan. Det vil komme nærmere beskjed om rom fra faglærer.

Vedr. skoleskyss

Vi oppfordrer elever til å ikke benytte seg av kollektivtransport for å komme seg til skolen.

De som er avhengig av buss må selvfølgelig benytte seg av det det, men om du kan bli kjørt, kjøre selv eller sykle, så oppfordrer vi til det.

Ettersom vi ikke vil ha alle klassene på skolen samtidig, i tillegg til at mange forhåpentligvis kjører selv, så håper vi at dette gjør at det blir god plass på bussen.

Publisert 8. mai 2020, oppdatert 25. mai 2020.