Hilsen fra rektor

Kjære alle elever ved Røyken videregående skole!

Nå er det endelig påske og dere kan se frem til noen velfortjente fridager etter tre uker med opplæring foran PC`en! Skolehverdagen har vært helt annerledes, og det ble i dag avklart at den digitale opplæringen vil fortsette i uken etter påske også.

Den digitale skoledagen har bydd på nye utfordringer for alle i skolesamfunnet, men det har gått veldig bra! Jeg vil berømme dere for den innsatsen dere har gjort med skolearbeidet og den kreativiteten, tålmodigheten og fleksibiliteten dere har utvist! Mye læring har skjedd, ikke minst på det digitale området. Vi kommer helt sikkert til å dra god nytte av det videre!

Det som nok de aller fleste savner i disse dager, er den sosiale kontakten med klassekamerater og venner. I disse dager minner det oss om at det er viktig å alltid verdsette hverandre, ta vare på hverandre og bry oss om hverandre! Når situasjonen tillater det, møter vi hverdagen igjen og alle de vi setter så stor pris på!

Vi ønsker alle at hverdagen snart skal komme tilbake, og det er derfor viktig at alle passer på å respektere og følge de retningslinjene som blir gitt!

Jeg er stolt av dere!

Med dette vil jeg ønske dere en riktig god og avslappende påske😊

Hilsen Laila, rektor

Rektor Laila Handelsby

Publisert 3. april 2020, oppdatert 25. mai 2020.