Årets avgangselever ble markert torsdag 18.juni

Her er opptaket fra taler, seremoni og roseutdeling.

Vi håper alle hadde en hyggelig avslutning på Røyken videregående, og ønsker dere lykke til videre!

Her kan du se opptaket fra gårsdagens seremoni

Årets tale fra elevrådsleder Ida til elevene:

Hei folkens😊
I år har jeg fått i oppgave å skrive noe hyggelig dere. Vi har sikkert alle fått en del fantastiske og fete minner med klassekameratene og venne våre i løpet av året. De som er så lættis at du ler så du griner og får vondt i magen, de gangene du klager over de sykt ork oppgavene du får av læreren, du og vennen din fikk kanskje akkurat de karakterene dere ønsket, eller du som fikk støtte fra en god venn når du ikke fikk de karakterene du ønsket. Vi har kanskje alle fått nye venner, men også mistet gamle. Dette er utfordringer som hjelper oss å vokse.

Dette året har ihvertfall bydd på utfordringer. Det har nok vært kipt for alle å ha hjemmeskole, når alt du egentlig ville var å henge med vennene dine i friminuttet. Men jeg tror nok jeg snakker for alle når jeg sier at det har vært sjukt digg å sove til klokka 9 eller 12 for den saks skyld. Samtidig er det sikkert mange som har følt på at det kan være litt vanskelig å henge med på skolearbeidet. Kanskje hadde du en lærer som ikke var så flink med data, eller kanskje hadde du en som hadde Zoom-møte hver dag. Uansett, er det ikke til å se bort ifra at det kan bli utfordrende å følge med på undervisningen. Derimot har kanskje noen av dere hatt det helt fantastisk. Dere kunne jobbe med hva dere ville når dere ville og trene midt på dagen. Noen av dere fikk kanskje gjort mer enn dere pleide å få til. Andre har kanskje fått til mindre enn de vanligvis har fått til. Uansett er det helt greit, vi lever for å leve ikke sant? Ikke for å stresse over den ene vurderingen, som kanskje ikke har noe å si får hva du blir.

«I disse koronatider», som er den mest brukte frasen i 2020, har dere alle sikkert funnet noe helt nytt å gjøre, lært noe helt nytt, erfart noe nytt, og kanskje blitt bedre kjent med dere selv, fordi vi ble kastet inn i en situasjon ingen av oss har vært i før. Hvertfall har jeg det. Jeg tenker alltid at i vanskelige tider er det alltid best å se tilbake på hva man har lært, hva man har erfart, og hvordan man kan ta det med i resten av livet og la det forme deg som en person. Vi kan ihvertfall si at alt det du har opplevd i år, enten det er de sjukt fete øyeblikka med vennene dine, det vennskapet du mistet, de nye vennene du fikk, de kipe oppgavene du måtte gjøre, det sjukt fete prosjektet du fikk av læreren din, som du lærte mye av, eller erfaringene fra de siste månedene i hjemmeskole, vil alle forme deg til den fantastiske personen du er! Som jeg gleder meg sjukt mye til å se til neste år, eller som jeg kanskje ikke ser til neste år. Uansett ønsker jeg deg et fantastisk liv videre! ☺️

God sommer a dere! ☀️

Publisert 19. juni 2020, oppdatert 1. juli 2020.