1MKA på tur til NRK og Henie Onstad Kunstsenter

I forrige uke var 1MKA heldige og fikk en annerledes skoledag med omvisning på NRK og de dro også en tur innom Henie Onstad Kunstsenter.

Medie-elevene fikk omvisning til mange kriker og kroker i det store kringkastingshuset. De fikk oppleve det lydtette studio hvor hørespillene produseres, se portrettgalleri med alle hallodamene, besøke dagsrevystudio, rekvisittlageret og kostymelageret.

De fikk også møte tidligere elev på medielinja ved Røyken vgs, Jørgen Wear, som nå jobber i NRK sin redaksjon for nyheter på YouTube og Instagram. Der jobber han med nyheter rettet mot ungdom. Både elevene og redaksjonen fikk mye igjen for møtet.

Dagen ble avsluttet med omvisning på den spennende dokumentarfoto-utstillingen på Henie Onstad kunstsenter.

Publisert 28. oktober 2019, oppdatert 28. oktober 2019.