MK-elever bidro under Sløtface-konserten

Røyken videregående skole fikk besøk av punkrock-bandet Sløtface denne uken

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com

Konserten er et tilbud fra Den Kulturelle Skolesekken og vi var så heldige at de startet Buskerud-turneen hos oss.

Det var et spent publikum som fylte aulaen, en god blanding av elever fra Vg1 og Vg2. Denne dagen hadde vi også besøk av ungdomsskoleelever på skolen og noen rakk å høre på konserten før de skulle hjem.

Det var høy temperatur i salen helt fra starten, og mellom sangene fikk publikum høre litt om hvordan det er å spille i band og hva tekstene handler om. 

 


Banner-prosjekt
Etter konserten fikk elevene mulighet å snakke med band-medlemmene. De har et prosjekt på gang der elevene blir fotografert foran Sløtface-banneret.

 

På den andre siden av kameralinsen
MK-seksjonen har fått nytt utstyr for å lage flerkamera-produksjoner på skolen. En flerkamera-produksjon er en produksjon med flere kameraer som kan sendes direkte på storskjerm eller over nettet slik at man kan strømme arrangement i aulaen rett til mobilen.

I produksjonsenheten finnes det mange muligheter. Med 4 kameraer, regi, bildemikser, grafisk og lydtekniker er det en omfattende jobb, og bak det hele står elever fra Medie og kommunikasjon. Prosjektet går på tvers av de tre MK-klassene, og det er en gøy og effektiv måte å lære mer om filming og TV-produksjon.

Med 820 elever og utallige konserter, presentasjoner og avslutninger har nå skolen mulighet til å dekke alle arrangementer med flere vinkler, god lyd og en strømme-tjeneste. 

Bak kameraene denne dagen sto det elever fra 2MKA og filmet hele konserten

Sondre og Alexander fra 3MKA hjalp Sløtface med teknisk opprigg og nedrigg og hadde ansvar for å kjøre lyset under konserten. De to elevene har tidligere jobbet med å sette seg inn i det tekniske lyd- og lysutstyret i skolens aula.

Sondre fortalte at det var noe helt annet å jobbe med dette når Sløtface kom, og de fikk prøvd seg på ordentlig. Sondre fikk æren av å introdusere bandet.

Til slutt kunne vi ta et bilde av alle våre MK-elever og Sløtface!

Takk for en flott opplevelse!


Publisert 22. november 2018, oppdatert 3. desember 2018.