Kranselag med bygg og elektro

Tverrfaglig samarbeid mellom bygg og elektroelever har resultert i 45 nye arbeidsstasjoner til vg1 elektro. 15.mai hadde vi kranselag og 90 kakestykker forsvant på et blunk😊

Elektroavdelingen har kjent på behovet for bedre arbeidsplasser til elevene, og hva var vel bedre enn å inngå et tverrfaglig prosjekt med elevene på bygg!

I midten av mars startet prosessen med innkjøp av materialer og utstyr. Elevene i 1BAA har kappet og seriemontert 45 arbeidsstasjoner, og fredag 12.april ble den siste stasjonen montert. Da var det elevene i vg1 elektro som overtok stafettpinnen. De monterer inn alt av elektrisk utstyr som skal benyttes i arbeidsstasjonene, som har en størrelse på 120x80.

«Her får vi god plass til å jobbe og det blir lettere å konsentrere seg» sier en av guttene i 1ELB. Lærerne nikker bekreftende og stemmer i at dette blir helt topp.

Skolen satte av midler til prosjektet, og ledelsen ved skolen er svært fornøyd med gjennomføringen og resultatet.

«Det har vært et svært godt samarbeid mellom avdelingene, og vi er veldig stolte av dere», sa de til elevene under kranselaget.

«Yrkesfagene jobber praktisk, og det at elevene får oppleve teori satt i praksis er veldig gøy å se at de liker. Og for et flott resultat det har blitt», sier rektor.

Arbeidsstasjonene står klare til å ta imot nye elever som skal starte på vg1 elektro fra høsten av.

Publisert 16. mai 2019, oppdatert 2. juli 2019.