DKS til inspirasjon for elevene

To besøk i forbindelse med "Den kulturelle skolesekken" på skolen denne uken. Musikk/litteratur og spesialeffekter for film var det elevene fikk ta del av.

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com

 


FERDIGSNAKKA LIVE

Mandag 24. april fikk skolen besøk av Ferdigsnakka Live. Dette er et DKS-tilbud der Fredrik Høyer framfører diktet Grønlandsutraen sammen med musikerne Bendik Baksass og Kristoffer Ekrem. Her er det en blanding av musikk og litteratur og alt framføres Live på scenen. Grønlandsutraen har tidligere vært satt opp på Nationaltheateret og nå var det Røyken vgs sin tur. Elever fra Vg2 og Vg3 fikk en velfortjent pause i skoledagen for å oppleve nyskapende tekster i samspill med live-musikk. En annen måte å lytte til en tekst som elevene likte godt.

http://dks-buskerud.no/produksjon/1003243

 

A(r)men

Tirsdag 25. april var det 60 elever fra Design og håndverk og Medier og kommunikasjon som fikk en demonstrasjon i hvordan spesialeffekter til filmer kan lages. Steinar Kaarstein (spesialeffektmaker) og Thomas Lunde (regissør) kom og viste fram forskjellige spesialeffekter for elevene. Noe fikk de prøve selv også. Elevene var kjempefornøyde med tilbudet.

http://www.dks-buskerud.no/produksjon/1004028


Publisert 27. april 2017, oppdatert 7. juli 2017.