Ungdomsbedriftene i ilden

 

Etter hardt arbeid og mye planlegging har Røykens ungdomsbedrifter fått vist fram det de har jobbet for. UBene har all grunn til å være fornøyde med innsatsen på fylkesmessa i Mjøndalshallen. De kunne dra hjem med flere priser, og er fremdeles med blant bedriftene som kan trekkes ut til NM-deltagelse. 

Dagen alle bedriftene planla og øvde til var endelig kommet. Noen av bedriftene skulle inn å holde en presentasjon om seg og sitt produkt alene foran juryen, for kanskje å kunne vinne prisen for beste ungdomsbedrift.

- Jeg var litt nervøs på starten, men det gikk bedre etter hvert. Det var en lettelse da det var over, sier en spent Sadaan Mughal fra Miljømatten UB.

Til sammen 166 ungdomsbedrifter fra Buskerud, Telemark og Vestfold var samlet i konkurransen. Juryen skulle kåre vinnere fra hvert av de tre fylkene i forskjellige kategorier og velge ut hvilke ni bedrifter som skal videre til NM. Fra oss var det dessverre ingen som fikk direkte gullbillett inn i Norgesmesterskapet, men vi gratulerer Smartskje UB for andre plassene i beste forretningsplan og beste IA, og gratulerer også til Screen Mate UB for førsteplassene i beste kundeopplevelse på nett og beste regnskap!

-Jeg ble skikkelig overrasket, jeg hadde ikke forventet dette, sier en fornøyd Camilla Buljo fra Smartskje UB etter å ha mottatt en pengesjekk sammen med bedriften.  

-Det er stort å vinne når det er så mange bedrifter, det ligger jo mye hardt arbeid bak, sier en blid Aleksander Solberg fra Screen Mate UB etter å ha vunnet de to første plassene for Røyken videregående skole.

Dette har vært en spennende dag for alle ungdomsbedriftene, de har erfart nye ting og jobbet sammen som team og hold seg i godt humør, selv om ikke alle vant priser.

Igjen gratulerer vi Screen Mate UB og Smartskje UB etter dagens prestasjon.

 

Tekst/foto: Benedicte A. Aarmo, 2MKA


Publisert 14. mars 2014, oppdatert 9. september 2014.