Skolestart med trompetfanfare!

I anledning 200-års jubileet av Grunnloven arrangerte skolen en høytidelig markering. Fredag 16.mai startet skoledagen med flaggheising og trompetfanfare for alle elever og ansatte.

Glade korpsmusikanter fra Frydenlund Seniorkorps spilte opp under dirigent John Arne Johansen og ga alle en forsmak på riktig god 17.mai stemning! Rektor Laila Handelsby ønsket alle velkommen og elevrådsleder Erlend Svee holdt en tale, før ordfører Rune Kjølstad inntok talerstolen.

Mens flagget vaiet i vinden, var det allsang av "Norge i rødt, hvitt og blått". Alle ansatte fremførte jubileumssangen 1814  "Det går et festtog gjennom landet", under ledelse av den alltid så entusiastiske undervisningslederen Ellen Lysne.

Det var som seg hør og bør vinnerkåring av 1814 jubileumsquizen og vinnerne ble:

• Herman Instefjord, 1STB  hadde riktig svar på alle spørsmål
  • Camilla Skui 3ST
  • Vilde Katrin Lervik 3ST
  • Martin Bjørndal Jørgensen 3ST
  • Silje Marielle Larsen 3ST
  • Martine Stenbakk Johnsen 3ST
  • Bendik Borkhus Gabrielsen 3ST

Det ble en høytidelig avslutning med allsang av  "Ja vi elsker dette landet".

Se filmen "Grunnlovsjubileum på Røyken vgs" som elevene i 2MKA har laget. Hva vet elevene på skolen egentlig om Grunnloven.

Publisert 16. mai 2014, oppdatert 17. juni 2014.