SOMMERSKOLEN 2014

Sommerskolen er et gratis tilbud til deg som er elev på et yrkesfaglig utdanningsprogram og som har fått 1 i standpunktkarakter eller eksamenskarakter.

Er du motivert for å gjøre en ekstra innsats for å bestå faget? Da kan dette være noe for deg.

Vi tilbyr:

• Praktisk matematikk (MAT 1001)
  • Naturfag (NAT 1001)

Sommerskolen går over 2 uker fra  kl..09.00 – 14.00 hver dag og avsluttes med eksamen på siste kursdag. Som en del av kurset serveres gratis frokost kl. 09.00 og lunsj 12.00 – 12.30

Søknadsfrist er fredag 6. juni.
Elever som får karakter 1 – en -  til eksamen våren 2013 får opplyst denne karakteren i siste skoleuke og kan melde seg på senest 20. juni.

Påmeldingsskjema Lastes ned, signeres og leveres i resepsjonen på skolen.

Oppstart: mandag 23. juni
(Forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte deltakere.)

Hvorfor sommerskole?
Hvis du ikke har bestått alle fag kan du ikke gå opp til fagprøve. I tillegg kan det bli vanskeligere å få læreplass etter Vg2.

Hvem kan søke?
•    Elever som avslutter Vg 1 på yrkesfaglig utdanningsprogram med karakteren 1 – en – i faget.
•    Elever som avslutter Vg 2 og fortsatt ikke har bestått faget fra Vg1 kan søke. Disse vil kun  få tilbud dersom det er ledige plasser.
•    Kurset er ikke åpent for elever som har fått IV (ikke vurdert) i faget, eller elever som har deltatt på sommerskole i faget tidligere.

Info om kurset:
•    God lærerdekning.
•    Pliktig oppmøte (også til måltidene) og klare rammer. Du mister kursplassen om rammene ikke overholdes.
•    Gjennomgang av lærestoff, oppgaveløsning og øving på skolen.
•    Obligatorisk skriftlig eksamen 4. juli i matematikk.
•    Obligatorisk muntlig eksamen 4. juli i naturfag.

Kontaktperson:
Undervisningsleder Ari Börde Kröyer
ari.k...@bfk.no

Publisert 20. mai 2014, oppdatert 17. juni 2014.