Kunstutstilling

Torsdag 30.januar var det stor kunstutstilling på Røyken vgs. Det var elever og lærere fra Studiespesialisering med formgiving som stod som arrangør. I tillegg til å vise egne arbeider fra høstsemestret fra Design og håndverk, Trykk og foto og formgivingsfag, var det gjesteutstillere fra Slemmestad ungdomsskole.

Under kvelden ble det kåret en vinner blant tiendeklassingene fra Slemmestad ungdomsskole som stilte ut. Konkurransen gikk ut på å forenkle motiver med inspirasjon fra afrikansk og egyptisk kunst eller helleristninger. Som man ser, så har de svart godt på oppgaven!

Vinneren var  Laura Pilipaviciute i 10. klasse. En flott blyanttegning.

Det ble for øvrig levert både, tegning, maleri og masker/3d arbeider av elevene ved Slemmestad ungdomsskole.

Elevene ved Røyken vgs viste portretter, stolmodeller og tegninger fra 1FOA. 2FOA med installasjoner og malerier, 3 FOA med illustrasjonsoppgaver og modeller, dessuten sto de for utstillingsarrangementet. DH hadde laget dyremasker og broderte "ytringer". Klokker fra alle klasser, diverse skisser og tegninger ble vist frem.  På en skjerm gikk fotografier tatt av programfag Trykk og foto, på den andre skjermen: sketchup-oppgaver. Trykk og fotofaget bidro også med kollografier og Munch-inspirerte trykk.

Vel gjennomført!

Publisert 4. februar 2014, oppdatert 9. september 2014.