Danseglede

Marie Therese Mangseth og Julia Victoria Vinda er begge elever i  2BUA-klassen på skolen (Barne- og ungdomsarbeiderfag).  De har utviklet "Danseglede", et tilbud for alle barn fra 1.-7.klasse på Tofte skole.

Marie Therese og Julia Victoria har praksisplasser på Tofte skole, og det var slik de fikk ideen.

- Mange unge blir i dag slitne av forventningspresset, derfor har danseskolen fokus på å ha det gøy, oppleve mestring og kroppsbeherskelse. Dette skal bare være moro, og ingen skal kjenne  noe på prestasjonspress, sier jentene.

Begge driver selv aktivt med dans og har lang erfaring med både hiphop, jazzballett, freestyle og zumba.

Tilbudet til barna på skolefritidsordningen på Tofte skole  går over seks uker frem til sommeren.

2 jenter i 2BUA som har laget et danseopplegg på Tofte skole

Publisert 15. mai 2014, oppdatert 17. juni 2014.