Brageteaterets forestilling «Ikke forlat meg» i aulaen

En del av tilbudet fra DKS denne våren er Brageteatrets dramatisering av Stig Sæterbakkens roman «Ikke forlat meg» som ble vist for 3MKA og alle påbygg-klassene i aulaen tirsdag 4. februar. Det var et lydhørt publikum som overvar det intense teaterstykket.

Stykket, en times lang monolog, omhandlet en ung manns utslettende forhold til sin store kjærlighet i livet, men like mye handlet det om hans eget problematiske selvbilde.  Det var et krevende teaterstykke med minimalt av sceniske virkemidler som møtte elevene. Midt på scenen i aulaen var skuespilleren alene i lyset av en videoinstallasjon. Likevel, teksten så definitivt ut til å treffe sitt publikum.  Elevene var etter forestillingen spesielt imponert over skuespilleren Eirik Risholm Velle som maktet å holde teksten så levende denne sterke timen i aulaen på skolen.

Publisert 5. februar 2014, oppdatert 9. september 2014.